Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

miercuri, 29 septembrie 2010

PLANUL DE MARKETING FLP


Avantajele planului de marketing Forever Living Products:
. Este fara a se percepe taxa de inscriere sau vreun fel de cotizatie ulterioara.
. Toate bonusurile sunt calculate la pret de consumator (deci nu sunt raportate la pretul cu care cumperi produsele, ci la pretul recomandat de vanzare - PRV);
. Este fara retrogradari: odata inscris, beneficiezi toata viata de reducerea odata obtinuta. Orice nivel atins pe planul de marketing nu se pierde, chiar daca nu ai nici un fel de activitate o perioada indelungata; la reluarea activitatii, vei reporni de la ultimul nivel atins.
. Este fara depasiri in retea (pana la nivelul de manager)
. Reteaua proprie nu se plateste din bonusurile castigate, ci de catre FLP direct
. Formalitatile sunt minime
. Oportunitate de extindere internationala (poti sa-ti dezvolti afacerea in oricare din cele 146 tari din lume in care FLP este inregistrat oficial si in care produsele noastre sunt avizate de forurile competente)
. Afacerea FLP se mosteneste
Pe langa bonusuri, FLP iti rasplateste activitatea cu programe stimulative atractive:
. Programul stimulativ de merit - programul de masina, prin care, daca impreuna cu echipa realizezi un anumit punctaj in 3 luni consecutive, firma iti plateste leasingul la masina pe care ti-o doresti timp de 36 de luni (400, 600 sau 800 euro/luna)
. Excursii anuale platite de firma integral sau partial (in functie de nivelul de calificare) in Europa si in S.U.A. (participare la Raliul European si la Super Raliul International)
. Profit Sharing - firma isi imparte profitul cu tine! Un "al treisprezecelea salariu" cu adevarat consistent!

De ce sa te inscrii?
. Pentru ca din momentul inscrierii, chiar daca deocamdata nu esti interesat de afacere, beneficiezi de dreptul de a achizitiona toate produsele la pretul NDP, adica avand o reducere de 15% fata de PRV(pretul recomandat de vanzare), iar mai apoi, facand cateva comenzi si acumuland 2 puncte de comanda, ajungi la pretul cel mai mic, adica cel de depozit, economisind astfel, la fiecare comanda ulterioara, aproximativ 35%!
. Pentru ca daca vrei sa faci afacerea FLP, este primul pas care trebuie facut!
. Pentru ca daca faci comenzile in numele tau, primesti gratuit la domiciliu revista de informare lunara "Forever", in care gasesti informatii utile despre cele mai noi produse FLP, despre oportunitatea FLP si despre experiente deosebite cu produsele noastre
. Pentru ca primesti, contra sumei de numai 10,00 RON- fara nici o taxa de inscriere:
- mapa distribuitorului
- formularul tau de inscriere
- catalogul de produse, care iti va oferi informatii despre produsele FLP
- brosura "Politicile companiei", care te va lamuri asupra planului de marketing
- un formular de comanda

Vrei intr-adevar sa faci afacerea?

Acum intreaba-te:
1. Iti doresti ca visele tale sa devina realitate si sa te bucuri de toate avantajele oferite de Forever?
2. Ti-ar placea sa folositi zilnic - tu sau cunostintele tale - produsele FLP si sa le promovezi pt un stil de viata mai sanatos?
3. Vrei sa ai mai mult timp liber pe care sa-l petreci impreuna cu familia si prietenii?
4. Ai dorinta de a ajuta si pe altii sa duca o viata mai buna?
Daca raspunsurile tale sunt "DA!", atunci E MOMENTUL SA INCEPI!
Vom castiga impreuna!

Doamne-ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

free counters