Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

vineri, 24 septembrie 2010

De ce să bei Gel de Aloe Vera?

Imaginează-ţi că rupi o frunză de aloe şi îi consumi sucul-gelul din interior. Poţi experimenta aceeaşi senzaţie cu Aloe Vera Gel de la Forever Living Products. Secretul se află chiar în interiorul plantei care conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale,18 aminoacizi şi12 vitamine. Datorită acţiunii sinergice a acestor componente, Aloe vera şi-a câştigat, de-alungul timpului, renumele de „plantamiracol”. Aloe Vera Gel este produs pe baza unui proces patentat de stabilizare, ce păstrează intacte calităţile gelului.

De ce să incluzi Aloe Vera Gel în dieta ta zilnică? Pentru că gelul extras din interiorul frunzei de aloe:
1. Are efecte benefice asupra intestinelor.
Un consum regulat de Aloe Vera Gel normalizează tranzitul intestinal.
2. Stimulează activitatea fibroblastelor şi are efecte benefice asupra pielii.
Fibroblastele sunt celule specializate ale epidermei, al căror rol este de a produce colagen şi elastină. Aceste fibre alcătuiesc structura pielii şi îi conferă elasticitate. Cu cât pielea este mai bogată în colagen şi elastină, cu atât pare mai tânără. Studii de laborator au arătat că Aloe vera îmbunătăţeşte funcţia fibroblastelor. Atunci când sunt produse în straturile profunde ale epidermei, celulele epiteliale sunt „pline de viaţă”, însă în drumul lor până la suprafaţa pielii, ce durează în mod normal între 21 şi 28 de zile, ajung o „umbră” a ceea ce erau la început şi se elimină prin descuamarea pielii. Aloe Vera Gel asigură elementele nutritive esenţiale pentru hrănirea celulelor bazale. Pielea se menţine, astfel, sănătoasă şi îşi poate îndeplini mult mai eficient funcţiile vitale.
3. Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.
Un sistem digestiv sănătos înseamnă că substanţele nutritive din alimentele pe care le consumăm sunt absorbite în mare proporţie în sânge. Aloe vera are proprietăţi detoxifiante remarcabile. Consumul regulat de Aloe Vera Gel poate îmbunătăţi funcţionarea sistemului digestiv şi creştea bsorbţia proteinelor, distrugând în acelaşi timp bacteriile „neprietenoase”, într-un mod perfect natural. Studii de specialitate au demonstrat, deasemenea, capacitatea gelului de aloe de a ameliora simptomele arsurilor la stomac şi ale altor afecţiuni digestive.
4. Este benefic pentru sănătatea danturii şi a gingiilor.
Datorită proprietăţilor anti-inflamatorii, gelul de Aloe vera are acţiune calmantă asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi şi asigură o igienă corectă a cavităţii bucale.
5. Ajută la menţinerea siluetei şi creştenivelul de energie.
Consumat în mod regulat, Aloe Vera Gel contribuie la curăţarea sistemului digestiv. În hrana noastră zilnică sunt incluse substanţe dăunătoare, ce ne pot cauza neplăceri. Aloe Vera Gel ne oferă posibilitatea de a ne simţi mai bine, de a avea mai multă energie, de a prelua şi a menţine controlul asupra greutăţii noastre corporale.
6. Are activitate antivirală.
În stratul mucilaginos al frunzei, care protejează gelul din interior, există un lanţ lung de zaharuri sau polizaharide. Acestea au proprietatea de a apăra organismul în faţa atacurilor a diferite virusuri (de la cei responsabili pentru răcelile comune până la cei care provoacă afecţiuni mai serioase), contribuind chiar la echilibrarea sistemului imunitar.
7. Are proprietăţi antiinflamatorii.
Printre substanţele identificate în gelul de aloe se numără şi câteva cu proprietăţi antiinflamatorii şi analgezice. Persoanele care consumă în mod regulat gel de Aloe vera au experimentat beneficii importante în acest sens.
8. Este o sursă importantă de minerale.
Gelul de aloe conţine o serie de minerale printre care calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru şi zinc. Acest lucru se explică prin faptul că planta creşte în soluri fertile, iar rădăcinile sale sunt capabile să absoarbă aceste minerale şi să le furnizeze organismului în forme biodisponibile.
9. Furnizează doza zilnică de vitamine.
Aloe Vera Gel conţine o gamă largă de vitamine, fiind una dintre puţinele surse vegetale de vitamină B12. În plus, mai conţine vitaminele A, B, C, E şi acidfolic. Multe dintre aceste vitamine nu pot fi stocate în organism şi de aceea trebuie să acoperim necesarul zilnic din alimente. Ce altă modalitate mai bună de a face acest lucru decât consumând zilnic Aloe Vera Gel care contribuie şi la întărirea sistemului imunitar şi la lupta împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi?!
10. Este tonic general pentru sănătate.
Consumând gelul de Aloe vera cu toate ingredientele sale valoroase (care se regăsesc, din păcate, în proporţie din ce în ce mai mică în hrana noastră zilnică), între care şapte din cei opt aminoacizi esenţiali pe care organismul nu-I poate sintetiza, organismul funcţionează în parametri optimi, la capacitate 100%. Iar rezultatele se văd într-o stare generală de bine pe care o experimentează toţi cei care îşi încep ziua cu porţia deAloe Vera Gel.
Consumă Aloe Vera Gel zilnic, simplu sau în combinaţie cu suc natural de fructe, şi vei beneficia de unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare!

Doamne-ajută și sporește!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

free counters