Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

marți, 23 februarie 2010

Ce sunt suplimentele nutritive?


Ministerul Sanatatii din Romania defineste suplimentele nutritive ca „preparate conditionate sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide, care au in compozitia lor nutrienti (macro- si micronutrienti) si/sau alte substante comestibile, care sunt consumate in cantitati definite, in mod suplimentar fata de aportul alimentar obisnuit.”
S-a demonstrat deja ca, in conditiile actuale de viata si alimentatie, suplimentele nutritive au devenit o NECESITATE pentru omul modern. Cum le alegem?
Suplimentele nutritive ideale trebuie sa fie naturale, usor asimilabile, cu valoare nutritiva ridicata, sa provina din zone ecologice – nepoluate si, bineinteles, sa posede avizul Ministerului Sanatatii. Avizarea Ministerului Sanatatii are drept scop “asigurarea protectiei sanatatii populatiei prin desfacerea pe piata a unor produse care intrunesc caracteristicile privind calitatea si siguranta acestora”, dupa cum precizeaza normele stipulate de Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 282 din 11.05.2001. Produsele Forever Living intrunesc cu prisosinta aceste conditii: avizului Ministerului Sanatatii din Romania i se alatura avizele forurilor similare din alte peste 100 de tari din intreaga lume!
Avem, cu siguranta, nevoie de suplimentele nutritive Forever! Acestea ne ajuta sa combatem principalele cauze care care duc la scaderea capacitatii naturale de aparare a organismului si, implicit, la aparitia bolilor, prin:
• Detoxifiere: Bauturile cu Aloe vera (Aloe Vera Gel, Berry Nectar, Bits n’ Peaches, Forever Freedom), Aloe Blossom Herbal Tea;
• Aport adecvat de principii nutritive:
- vitamine: bauturile cu Aloe vera, Forever Lite, Forever Kids, Absorbent-C, A-Beta-CarE, Fields of Greens, Forever Vision, produsele apicole pure Forever (Forever Bee Honey, Forever Bee Pollen, Forever Royal Jelly);
- minerale: bauturile cu Aloe vera, Forever Lite, Nature-Min, Forever Calcium, A-Beta-CarE, Fields of Greens, Garlic-Thyme, produsele apicole Forever;
- aminoacizi: bauturile cu Aloe vera, Forever Lite, produsele apicole Forever, Forever Gin-Chia, Forever Lycium Plus, Forever Multi-Maca;
- enzime: bauturile cu Aloe vera, Fields of Greens, produsele apicole Forever, Forever Kids;
- fibre alimentare: bauturile cu Aloe vera, Absorbent-C, Fields of Greens;
- acizi grasi polinesaturati: Arctic Sea Omega-3, Forever Gin-Chia;
• Refacerea florei intestinale: bauturile cu Aloe vera asociate cu Forever Active Probiotic;
• Combaterea stresului oxidativ: antioxidanti Forever: Absorbent-C, A-Beta-Care, Forever Lycium Plus, Fields of Greens, Ginkgo Plus, Garlic-Thyme, Forever Vision, Echinacea Supreme, Forever Gin-Chia, bauturile cu Aloe vera.
Si iata ca vedem, din nou, ca „regele” suplimentelor ramane gelul stabilizat de Aloe vera, unul dintre cele mai complexe produse pe care ni le ofera natura!
Consilierul FLP nu trateaza, pentru ca nu este medic si nu devine medic peste noapte prin inscrierea in Forever. Nu este un vindecator, in schimb este un mijlocitor al incredibilei forte vindecatoare si prevenitoare a naturii, a puterii ei de a ne ajuta sa ne pastram sau sa ne redobandim SANATATEA.
Sa ramanem, deci, sanatosi, alaturi de FOREVER LIVING PRODUCTS!
Suplimentele nutritive nu sunt medicamente, pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medicul de familie.
Doamne-ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu