Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

duminică, 14 februarie 2010

Despre Aloe Vera si Cancer


Lipsa de oxigen din atmosfera duce la cancer. Inainte oxigenul din atmosfera era in proportie de 30-40%. Acum este sub 20% – deci oxigenaea scazuta nu poate ajuta la regenerarea celulara, iar celulele cedeaza sufocate.
Inca din 1835 Otto Warburg-biochimist al secolului 20 afirma public ca presiunea si concentratia scazuta a oxigenului duce la cancer, orice organism din cauza lipsei de oxigen din atmosfera e mai predispus la cancer.
Mancam din ce in ce mai prost, ne intoxicam cu grasimi, coloranti, conservanti chimici pentru pastrarea indelungata a produselor in magazine. Pestele la ora actuala nu este santos. Dejectiile din apa+oxidul de plumb+noxele de la petroliere se afla in el.
Spalam vasele cu chimicale (ce ar fi daca ai bea soda?). Din lipsa de timp le spalam in fuga,iar otrava ramane pe tacamuri, oale si farfurii, iar ulterior o mancam.
Spalam rufele cu chimicale, le clatim in fuga – iar cand sunt uscate au o pojghita fina de detergent, otrava, care o punem pe piele. Si cand te gandesti ca pielea ocupa 70% din corpul uman. Este “bariera” dintre exteriorul infestat si interiorul curat, este organul prin care organismul respira si absoarbe oxigenul, care sa-l duca in sange, sa-l plimbe spre organe, si aduce un aport valoros oxigenandu-le si accelerand regenerarea celulara.
Si uite asa, spunem ca pana ieri eram asa de sanatosi-cum oare de ne-am imbolnavit? Mancam legume, fructe (dar ele sunt stropite cu chimicale si marite cu hormoni de crestere). Stam in fata televizorului, calculatoarelor, stam in vizita, stam in masina, stam in fotoliu citind, stam in pat, stam….Stam….facem orice ca sa nu mergem, sa nu ne miscam ca sa oxigenam sangele.
Reapare un antidot din vechime Aloe vera, care pune in valoare globulele rosii, imbunatateste oxigenrea celulara, aduce enzimele, caramizile de rezistenta a organismului uman, crescand imunitatea, oxigenarea celulara, creste regenerarea celulelor degradate. Prelucrat la rece, nu pasteorizat, ajuta la fluidizarea sangelui, ajuta la hidroliza proteinelor. Prin vitaminele din sucul (gelul) din de Aloe Vera natural – neconservat chimic – se ofera organismului un ajutor urias cu rol marcant in intarirea membranei celulare, stimularea sistemului nervos, muscular, imunitar. Sucul de Aloe Vera – natural – mai contine lignine, antrachinone, enzime, 20 substante minerale de importanta vitala organismului, mono si polizaharide (celuloza, glucoza, manoza, aldopenoza si acemannon), acid salicilic natural, aminoacizi (regleaza echilibrul chimic si contribuie la regenerarea celulara) esentiali =7 din cei 8 si 11 din cei 14 neesentiali. Toate actionand la nivel de celula, accelereaza hidroliza nucleotidelor in nucleozide, antiinflamator, antibacterian, antivirotic, antifungic.
Cercetatorii japonezi au identificat recent 3 agenti anti-tumorali, manosa si lectina, ajungand la concluzi ca Aloe Vera – naturala si neconservata controleaza carcinogeneza pulmonara, este eficienta in tratarea leucemiei si a tumorilor maligne.
Daca mai adaugam ca Aloe contine 12 polipeptide (imunostimulatori) intelegem de ce gelul de Aloe controleaza un spectru larg de disfunctionalitati ale sistemului imunitar.
Aceasta nu inseamna ca renuntam la tratamentul medical de specialitate ci conjugate, duc spre idealul terapeutic. In cura cu citostatice sa se foloseasca Aloe cat mai mult pentru oxigenarea celulara.
Se recomanda folosirea gelului de Aloe – ca adjuvant in prevenirea cancerului , ca sa imbunatatim oxigenarea celulara redusa , caci din atmosfera actualmente nu o avem. Pentru o persoana sanatoasa se recomanda: cresterea sistemului imunitar, oxigenarea celulara, detoxifiere, mineralizare, vitaminizare, clorofila si regenerare celulara.
Doamne-ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

free counters