Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

luni, 21 martie 2011

Hai sa constientizam de ce pe unii ii afecteaza criza!

Pentru ca...
1. Pentru că ne urâm între noi: Ardeleni vs. bucureşteni, olteni vs. moldoveni, posesori de “Logan” vs. posesori de “BMW” SH de la nemţi, admiratori ai lui Mircea Badea vs. critici ai lui Mircea Badea, dinamovişti vs. stelişti, corporatişti vs. antreprenori, etc. etc. etc.
2. Pentru că suntem “Gică Contra” din naştere: Orice iniţiativă în mintea noastră este sortită eşecului. “Cum, afacere în agricultură? Nu ai nicio şansă. Să vinzi cartofi la piaţă, nuuuu! Să deschizi un chioşc, nuuu, te mănâncă mafia locală, îţi sparg ăştia magazinul, vine banca şi îţi ia casa, etc, etc.”. Nici nu vedem că alţii reuşesc în jurul nostru . “Eh, ăştia au pile…”
3. Pentru că indiferent cât de scurt este drumul de parcurs, sau cât de aglomerat este traficul, noi ne urcăm în maşină.(“ca să ajung mai repede…”)
4. Pentru că nu ne bucurăm de viaţă. Suntem mici roboţei doborâţi de grija zilei de mâine.
5. Pentru că vecinii mai vechi din bloc se consideră proprietari ai locurilor de parcare publice din faţa blocului.
6. Pentru că ne înfofolim copiii cu 2 tricouri şi 3 pulovere chiar dacă sunt 20 de grade afară.
7. Pentru că suntem săraci din cauza prostiei şi nu ne dăm seama.
8. Pentru că suntem egoişti: investim tot ce avem în propriile locuinţe, însă nu vrem să dăm niciun ban pentru reparaţia blocului în care trăim, pentru parcuri, pentru curăţenie publică, pentru multe altele care aparţin şi altora….
9. Pentru că  nu citim.
10. Pentru că deşi avem o mulţime de femei frumoase, suntem o naţie de “frustraţi sexual”
11. Pentru că am lăsat să apară rele precum Guţă, Salam, Minune.
12. Pentru cozile de la loto de Crăciun şi înainte de alegeri.
13. Pentru că nu suntem capabili să ne adaptăm la noile tehnologii. Părinţii şi copiii lor nu prea mai discută, pentru că părinţii nu sunt capabili să pornească un mp3 player sau să intre pe yahoo messenger.
14. Pentru că la nuntă invităm toţi cunoscuţii şi necunoscuţii la nunţile cărora am mers şi noi la rândul nostru.
15. Pentru că McDonald’s este un succes în România.
16. Pentru că românii care mai fac ocazional un sport sunt atât de rari încât întorci capul după ei prin parcuri.
17. Pentru că burta la bărbaţi este “sexy”.
18. Pentru că pădurile noastre (câte mai sunt), după weekend-uri arată ca o groapă menajeră.
19. Pentru că nu facem nimic dacă nu suntem plătiţi.
20. Pentru că nu înţelegem termenul “solidaritate socială” – mulţi dintre noi consideră că banii pe care îi dau la fondul de pensii sunt un fel de “depozit bancar” pentru bătrâneţe. Nicidecum că acesta este ajutorul nostru pentru bătrânii şi bolnavii care nu mai pot munci.
21. Pentru că facem rate la bancă pentru plasmă şi maşină de spălat vase fără să ne pese de comisioane şi dobânzi, apoi dăm vina pe bănci că ne jefuiesc.
22. Pentru televiziuni manipulatoare.
23. Pentru că suntem invidioşi. Pe colegul care a fost promovat, pe vecinul care şi-a pus termopan, pe fratele care şi-a făcut vilă şi pe colega care arată mai bine. Nu ne întrebăm ce au făcut ei ca să ajungă acolo (muncă, sport, învăţătură, efort etc). Nuu, e mai simplu să găsim explicaţii de genul “şi-o trage cu şeful,fură, are noroc.”
24. Pentru că mai ţinem milieul şi peştele de pe televizor.
25. Pentru că deşi turcii ne-au cotropit sute de ani, noi la şcoală învăţăm despre cele câteva victorii pe care le-am avut împotriva lor. De parcă ” Istoria ” trebuie să fie motiv de mândrie, nu ştiinţă de studiu.
26. Pentru că din şcoală ieşi aşa cum ai intrat.
27. Pentru că aruncăm mizeria din maşină pe geam.
28. Pentru că mergem la Mall fără să intenţionăm să cumpărăm ceva.
29. Pentru că donatorii de sânge sunt muritorii de foame care au nevoie de bonuri de masă.
30. Pentru că nu ne place să muncim temeinic!
Articol preluat din revista motivationala: Profesor de… Fericire Nr.17
Doamne-ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu