Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

miercuri, 23 martie 2011

FAB - Un plus de energie bio!


Un plus de energie bio!
Un energizant de exceptie din ingrediente naturale, fara coloranti sintetici sau alte chimicale, FAB se deosebeşte de alte băuturi energizante, deoarece furnizează atât energie pentru utilizare imediată, cât şi pe termen lung. Eliberarea imediată de energie este furnizată de guarana, ingredient natural extrem de popular în Brazilia, iar efectul de lungă durată se datorează tehnologiei complexului ADX7, amestec brevetat obţinut din plante adaptogene şi nutrienţi de către un cercetător şi conducător ştiintific sportiv rus. ADX7 a ajutat atleţii ruşi să câştige (în curse) peste 130 de medalii la competiţiile olimpice. 
Băutura conţine apă carbogazoasă, zahăr, dextroză, acid citric, îndulcitor, gel stabilizat de Aloe vera, regulatori de aciditate, taurină (600 mg), extract din seminţe de guarana, glucuronolactona, arome naturale, L-glutamina, amestec de plante adaptogene (Eleutherococcus s., Schisandra), inozitol, vitamine (B3, B5, B6, B12), colorant - natural beta caroten.
ORIGINALITATEA si UNICITATEA formulei realizate de Forever Living consta in faptul ca pe langa Taurina si Cafeina, ingredientele clasice ale unei bauturi energizante, FAB contine Gel stabilizat de Aloe Vera, guarana si un amestec brevetat folosind tehnologia si complexul ADX7, din Ginseng si Schisandra Chinensis

Taurina, un aminoacid ce se regaseste in mod natural in organism, in special in muschi, creier, inima si sange, ajuta la reglarea temperaturii corpului. 
Cafeina, in cantitati moderate, are efecte benefice asupra organismului, imbunatatind viteza de reactie si vigilenta. 
Gelul stabilizat de Aloe Vera aduce organismului toate beneficiile nutritive binecunoscute ale plantei. Guarana are un efect energizant de durata mai lunga decat cafeina pura, imbunatateste capacitatea de invatare si memorare si amelioreaza oboseala fizica si mentala. 
Ginsengul este o planta medicinala binecunoscuta datorita beneficiilor sale importante asupra organismului - stimuleaza sanatatea fizica si mentala si sistemul imunitar, are proprietati anti-stres, anti-imbatranire, antioxidante, si antiinflamatorii. 
Schisanda Chinensis, o planta medicinala importanta in medicina chineza, stimuleaza functionarea intregului organism, combate oboseala si ajuta la recapatarea energiei in special in caz de anxietate si stres, sprijina procesul de intretinere celulara.
Va invitam sa testati FABulosul energizant, un nou produs de la Forever living Products!
Doamne-ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu