Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

miercuri, 31 martie 2010

Elixir


Exista în acest moment o uriasa preocupare a oamenilor din toata lumea pentru antioxidanti, deoarece se pare ca ar putea fi secretul unei vieti lungi si sanatoase. S-a demonstrat stiintific ca oxigenul care ne da viata, în acelasi timp ne si omoara. Se poate observa usor puterea de distrugere a oxigenului atunci când lasam în aer liber o bucata de fier. Ruginirea fierului nu este altceva decât o reactie de oxidare, iar în corpul nostru se produc miliarde de reactii de oxidare în fiecare zi, provocate de radicalii liberi, molecule care fura de la alte celule electroni stricându-le si provocând o reactie în lant, care ne distruge putin câte putin în fiecare zi. Din pacate stilul nostru modern de viata haotic, în viteza, plin de stres si cu mâncare superprocesata chimic duce la o crestere enorma a concentratiei de radicali liberi.
Rezultatul? Desi suntem programati genetic sa traim cel putin 120 de ani, îmbatrânim înainte de vreme, ne îmbolnavim de maladii degenerative (gen Alzheimer sau Parkinson) si facem infarct la vârste din ce în ce mai mici.
Solutia: Trebuie sa aducem din exterior antioxidanti naturali care sa ajute organismul sa neutralizeze radicalii liberi. Deci, daca vrem sa fim mai sanatosi trebuie sa mâncam în cantitati foarte mari fructe si legume crude care contin antioxidanti.
Compania Forever a gândit o solutie pentru aceasta problema dezvoltând produsul Pomesteen Power care combina sucul unora din fructele cu cele mai mari concentratii de antioxidanti naturali, cum sunt rodia si mangostanul, iar pentru a îmbina proprietatile acestui puternic cocktail antioxidant cu cele ale sucului de Aloe Vera, a conceput un produs unic: Aloe2Go.
Aloe2Go este si antioxidant si detoxifiant si energizant si sustinator al sistemului imunitar, iar în acelasi timp foarte comod datorita ambalajului inovator. Doza de Aloe2Go e un plic în forma de sticla pe care îl poti tine în poseta, ghiozdan, buzunar, iar când vrei sa-l bei nu trebuie decât sa-l rupi în partea de sus si gata, ti-ai luat doza zilnica de sanatate.
Ce am observat noi: desi efectul antioxidantilor si a gelului de Aloe se observa în timp, efectul de energizare al Aloe2Go se observa imediat. Avem mai multi consumatori de cafea care au reusit sa o înlocuiasca cu Aloe2Go si se declara multumiti de schimbare. De asemenea, produsul e îndragit de copii care îl beau cu placere – mai ales daca îl servesc cu paiul – dar e o diferenta mare între ce primeste organismul unui copil din Aloe2Go si ce primeste dintr-un suc obisnuit pentru copii.
Doamne-ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

free counters