Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

duminică, 4 decembrie 2011

Revitalizare naturala, fara cofeina, fara calorii!

Ceaiul Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată.

Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.

E un produs internaţional, ce combină ingrediente alese cu mare grijă din China, Jamaica, Egipt, America şi India: scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante, boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii ale Companiei Forever, pentru un ceai reconfortant.

Fiind hipocaloric, Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.
Poate fi folosit ca aromator al unui vin fiert, in perioada iernii, sau un ice-tea in perioada verii.

Ingrediente: scorţişoară, coajă de portocale, cuişoare, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucşoară, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, muşeţel.

Continut: 25 plicuri sigilate individual.
Doamne-ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

free counters