Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

joi, 23 iunie 2011

TMA - Festival de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

TMA este un Festival cu sectiuni  de vanzare, Conferinte, Workshop-uri, Demonstratii, care se desfasoara la prima editie in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti si se adreseaza asociatiilor, fundatiilor, centrelor, cabinetelor sau firmelor interesate de stiintele spirituale, domeniile terapiilor complementare si medicina alternativa.
Produsele si serviciile prezente in cadrul Festivalului cu Vanzare TMA pot fi  descoperite, incercate si folosite cu succes pentru a ne vindeca, imbunatati, armoniza si spiritualiza modul de viata.
Diversitatea procedeelor si metodelor de cunoastere, de diagnosticare, de vindecare sau de mentinere a starii de sanatate fizica, energetica si spirituala, vor fi prezentate vizitatorilor de catre participanti inscrisi la TMA, din domeniile:


    *  Medicina Alternativa
    *  Produse Naturiste
    *  Stiinte si Terapii Spirituale
    *  Demonstratii si conferinte
    *  Terapii Complementare
    *  Oportunitati de dezvoltare personala


Loc de desfasurare: Romexpo - pavilionul C6
Echipa noastra e prezenta sub numele FOREVERJOY - partener Forever Living Products
Va asteptam in perioada: 23 - 26 iunie 2011Orar vizitare: 10:00 - 20:00 (duminica 10:00 - 16:00)

Doamne-ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu