Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

miercuri, 5 ianuarie 2011

11 sfaturi practice de la Bill Gates

Bill Gates a ţinut un discurs la un liceu despre cele 11 lucruri pecare elevii nu le-au învăţat şi nu le vor învăţa la şcoală. El a scosîn evidenţă faptul că sentimentul de automulţumire şi învăţăturile"corecte" din punctul de vedere al politicilor educaţionale au creat ogeneraţie de copii care nu au deloc noţiunea de realitate şi desprefelul în care realitatea aceasta i-a destinat eşecului în lumea reală.

Regula nr. 1:  Viaţa nu e dreaptă - obişnuieşte-te cu ideea!

Regula nr. 2:  Lumii prea puţin îi pasă de stima ta de sine. Lumea seaşteaptă să realizezi ceva ÎNAINTE de a fi mulţumit de tine însuţi.

Regula nr. 3:  Nu vei câştiga 60.000$ pe an de îndată ce părăseştibăncile şcolii. Nu vei fi vicepreşedintele vreunei companii cu telefonîn maşină decât atunci când vei fi muncit pentru acestea.

Regula nr. 4:  Dacă crezi că profesorul tău e sever, stai să vezi cândo sa ai un şef!

Regula nr. 5:  A lucra într-un fast-food nu este ceva sub demnitateata. Bunicii tăi aveau o altă denumire pentru asta: o numeau şansă.

Regula nr. 6:  Dacă o dai în bară, nu e vina părinţilor tăi, aşa că nute mai smiorcăi în legătură cu greşelile tale, ci învaţă din ele.

Regula nr. 7:  Înainte de a te fi născut, părinţii tăi nu erau atât deplicticoşi ca acum. Au ajuns aşa din cauză că trebuie să-ţi plăteascăcheltuielile, să-ţi spele hainele şi să te asculte pe tine spunându-lecât de grozav te crezi. Aşa că înainte de a te porni să salvezi junglade paraziţii generaţiei părinţilor tău, încearcă să-ţi despaduchezipropriul dulap.

Regula nr. 8:  Poate că şcoala ta a scăpat de învingători şi învinşi,însă viaţa NU. În unele şcoli au abolit corigenţele şi elevul poateîncerca de câte ori vrea el să dea răspunsul corect la o întrebare.Asta nu seamănă, deloc, cu NIMIC din viaţa reală.

Regula nr. 9: Viaţa nu se împarte în semestre. Nu ai verile libere şipe foarte puţini angajatori îi interesează să te ajute să "tegăseşti". Faci asta în timpul liber.

Regula nr. 10:  Ce vezi la televizor NU e viaţa reală. În viaţa realăoamenii chiar trebuie să mai plece din cafenele şi să meargă laserviciu.

Regula nr. 11: Fiţi amabili cu tocilarii. Există şansa ca in viitor sălucraţi pentru vre-unul dintre ei sau chiar sa va fie sefi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu