Dacă vă doriţi cu adevărat mai mult de la viaţă – o sănătate mai bună, mai mult control faţă de cum vă câştigaţi veniturile, recompense mai substanţiale pentru eforturile depuse şi mai mult timp pentru dvs. şi familie – pe toate acestea le găsiţi aici! Răpiţi câteva momente din timpul dvs. şi descoperiţi ce are de oferit Forever Living Products. Vă va lua numai câteva minute să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

marți, 26 octombrie 2010

CE ALEGI: Întoxicat sau Detoxifiat?


Cristofor Columb spunea:
„Sunt patru plante indispensabile pentru viaţa omului: grâul, strugurii, măslinele şi planta aloe vera. Prima hrăneşte, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sănătos”
Cat suntem de intoxicati? Nici nu banuim cat suntem de intoxicati.
Cu totii acordam o mare atentie igienei corporale exterioare. Nu acelasi lucru se intampla cu organele noastre interne. Printr-o alimentatie incorecta organele noastre interne sunt supra-solicitate, din pricina substantelor toxice introduse zi de zi in organism pe multiple cai.
Vorbim astfel de o autointoxicare datorita alimentatiei si obiceiurilor alimentare gresite.
In multe situatii nici apa pe care o bem nu se ridica la standardele considerate normale si reprezinta o sursa de acumulare de toxine in organism.
La aceste doua surse principale de energie, alimentele si apa, se adauga in majoritatea situatiilor amelioratorii de gust si conservantii chimici, al caror efect cancerigen si toxic a fost de atatea ori demonstrat. Otravirea cu aditivi alimentari reprezinta un real pericol la adresa sanatatii noastre.
Radiatiile solare la care suntem expusi in permanenta reprezinta factori de risc in aparitia sau agravarea unor afectiuni interne sau ale pielii.
La aceasta se adauga, in ultima vreme mai ales, radiatiile nucleare rezultate ca urmare a unor accidente. Efectul dezastruos al acestora in aparitia unor catastrofe la nivelul sanatatii este inca neevaluat complet.
Aerul poluat al marilor orase in care suntem obligati sa ne petrecem majoritatea timpului are efectul unei auto-otraviri lente, cu consecinte dezastruoase asupra functionarii organismului.
Poluarea sonora, desi neluata in seama, reprezinta o sursa permanenta de stres si, in consecinta, predispune la modificari in structura organismului. Cercetarile demonstreaza ca populatia care locuieste in apropiere de surse mari de zgomot este predispusa la o serie intreaga de afectiuni cum ar fi cancerul, nevrozele, imbatranirea prematura etc.
Stresul, grijile permanente, siguranta zilei de maine, slaba calitate a vietii, insatisfactia profesionala, esecurile vietii personale sunt factori care in timp slabesc rezistenta organismului, scad eficienta sistemului imunitar, determinand aparitia sau agravarea unor afectiuni(ulcer gastric, migrene, apatie, tulburari hormonale etc.).
Pe langa aceste cauze externe la care suntem supusi fara voia noastra, anumite vicii, intre care mentionam fumatul, consumul excesiv de alcool, cafea, zahar, carne si grasimi animale, precum si prepararea nociva a alimentatiei prin prajire, fierbere indelungata, congelare, iradiere etc., reprezinta o cauza importanta a acumularii toxinelor insotita de incapacitatea organismului de a le elimina.
Organizatia Mondiala a Sanatatii a publicat o statistica ce arata ca din totalul bolilor de care sufera populatia lumii la ora actuala, mai mult de 60% se datoreaza acumularii masive de toxine in organism, acumulare care conduce la modificari structurale si ireversibile, cu consecinte foarte grave.
Forever Life Style sau stilul de viata propus de FLP ofera solutia completa pentru a preveni si trata tulburarile provocate de acumularea masiva de toxine in organism, precum si tratarea diverselor tipuri de afectiuni.
A preveni este mult mai usor decat a vindeca
Investitia in propria sanatate este o datorie morala a fiecaruia dintre noi, iar mai devreme sau mai tarziu tot o vom face, dar dupa cum spune un proverb popular: ,,Boala este mai scumpa decat sanatatea”, ceea ce nu inseamna nici pe departe ca sanatatea este ,,gratis”. Intelepciunea din batrani spune si ea ,,A preveni este mult mai usor decat a vindeca”.
Nu asteptati sa fiti bolnavi pentru a va pune problema ,,ce trebuie sa fac pentru a fi sanatos”.
Investiti inca de acum in sanatate (despre care se spune chiar si in lumea materialista in care traim ca este cea mai mare bogatie) si rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Forever Living Products are o solutie mult mai buna si mai usor de aplicat decat o reforma sociala: o revolutie personala.
Va invitam sa va reevaluati grija si atentia pe care le acordati propriei sanatati.
Produsele Forever vin in mod exceptional in intampinarea unui nou stil de viata sanatos, punandu-va la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru a reusi. Nu ezitati incercand sau nu sa ne credeti pe cuvant, convingeti-va singuri!

http://www.youtube.com/watch?v=Aj0kUjZtaTA
Doamne-ajută cui sărută și sporește cui iubește!
free counters